Om

Om Alleud.dk

Alleud.dk er til dig, der holder af aktive oplevelser med dine børn.

Til dig, der vil på cykeltur, vandretur, kanotur eller have andre outdooroplevelser med dine børn.

Alleud.dk har fokus aktive ferier og friluftsoplevelser med børn. Det handler om nærvær, kvalitetstid og fantastiske oplevelser.

På Alleud.dk finder du

  • Tips og ideer
  • Turbeskrivelser
  • Guides
  • Gode råd og snedige kneb
  • Interviews

Alt sammen med fokus på ture med børn.

Vær med: Tilmeld dig nyhedsbrev fra Alle Ud.

Bag Alleud.dk – Line Wagener

Line Wagener - fotograf: Jakob Carlsen

Line Wagener. Fotograf Jakob Carlsen

– hvem driver Alleud.dk?
Jeg hedder Line Wagener og står bag Alleud.dk.

Jeg har to børn (på 9 og 11 år) – og en stærk passion for friluftsliv og aktiv ferie.

– hvad er min baggrund og erfaring?
Min interesse for udeliv blev tændt som spejder. Vi var på natteløb i mørke skove, byggede tømmerflåder og lavede mad over bål.

Fra min ungdom husker jeg cykelture og kanoture i Sverige og Danmark med forskellige veninder. Vi planlagde selv og var alene afsted. (Og ja, det var dengang før internet og mobiltelefon).

Vandreture i Alperne – i Tyskland, Østrig, Schweiz, Slovenien og Italien – blev min foretrukne ferieform, da jeg mødte min kæreste Jens. Sammen har vi også nået toppen af en vulkan og set en pingvin hoppe i vandet få meter vores kajak. Det er minder fra tiden før vi blev forældre, som stadig står knivskarpt i min erindring.

I dag er min datter på 9 år og min søn på 11 år en vigtig del af mit liv. Nu deler jeg min passion for aktive ferier og outdooroplevelser med dem. Med børnene og Jens har jeg været på vandreture i Danmark og Spanien. Vi har padlet i kano i Norge og Danmark – og har overnattet i shelter og telt i både hedebølge og frostvejr. Og vi har cyklet Europa tyndt på et utal af cykelture.

– min bedste oplevelse….med aktiv ferie
Den mest fantastiske aktive ferie jeg har været på, var vores cykeltur fra Basel til Budapest i foråret 2015. Vi tilbagelagde knap 1.500 km i cykelsadlerne og var afsted 2½ måned.

Turen gav os et endnu stærkere familiebånd. Og jeg blev varm dybt ind i hjertet af at se, hvordan mine børn – gennem egen erfaring – fik troen på, at man kan klare selv de mest uoverskuelige udfordringer, når man er sammen og ikke giver op.

–hvad betyder aktiv ferie for mig
For mig handler aktiv ferie om nærvær, naturoplevelser og fællesskab. Det er sjovt, udfordrende – og giver mig energi. Hver eneste gang. Uanset om vi er afsted to dage eller to måneder.

–hvad laver jeg ellers?
Ud over at drive Alleud.dk har jeg egen konsulentvirksomhed: LINE WAGENER CONSULT

Reklamepolitik

Alleudk.dk’s reklamepolitik finder du her


Få ideer til aktive ferier og friluftsoplevelser med børn:

Tilmed dig Nyhedsbrev fra Alle Ud her

Sådan får du succes med cykelferie, kanotur, vandring og friluftsliv med børn 

Tilmeld dig Alle Ud's nyhedsbrev

Du har nu tilmeldt dig Alle Ud's nyhedsbrev. Inden længe modtager du ideer til FRILUFTS-ADVENTSGAVER Herefter får du gratis artikler om aktiv ferie og friluftsliv med børn. Du kan til enhver tid afmelde dig igen - med ét klik.