6 sjove og nemme naturaktiviteter for hele familien – Ét ark: Print og hæng op

naturaktiviteter born familie natur udeliv sjov alleud

Hvis du ind imellem mangler ideer til, hvordan du får børnene mere ud. og hvordan du gør jeres ture i det fri lidt sjovere, så er der hjælp at hente her.

Jeg har lavet et printvenligt ark til dig med 6 sjove familievenlige naturaktiviteter.

Det er favoritter, jeg selv bruger igen og igen i min familie.

Og det er aktiviteter, der er nemme at gå til.

Et læserønske – “Det er rart, når det er let”

Men hvorfor egentlig nu det?

Forleden spurgte jeg Alleud.dks følgere på facebook: Hvorfor følger du Alleud.dk?

Jeg var nysgerrig på at lære jer bedre at kende. Og blev helt fantastisk glad, fordi så mange af jer, tog jer tid til at svare. Af hjertet tak! Det gjorde mig helt ufattelig glad.

Og sandelig også meget klogere!

Jeg skriver rigtig meget om aktive ferier. Cykelferier, vandreferier, kanoferier og andre ferier med aktive outdooraktiviteter.

Men rigtig mange af jer af jer, som svarede, fortalte mig, at I læser med, fordi I også bare gerne vil have inspiration til at komme mere ud naturen på små ture i hverdage og weekender.

Her er et par af svarene på spørgsmålet: Hvorfor følger du Alleud.dk?

  • Lars skrev: “For at få mere inspiration til ture i naturen med familien. Det er spændende og inspirerende at læse om dine erfaringer omkring at have børn med i naturen”
  • Anja skrev: “Fordi vi (hele familien) også elsker at tage ud i naturen og synes det er dejligt at blive inspireret ❤️😀”
  • Morten skrev: “For at blive inspireret til at tage ud. Man kan godt falde i fælden med at “det er besværligt at tage ud”, men når man konstant bliver påvirket med eventyr, så er det nemmere for mig at sige “vi pakker lige til en hurtig tur”.
  • Helle skrev: “Jeg har tre børn under 6 år, og det kan godt virke lidt uoverskueligt når vi skal ud på tur, men ved at følge Alle ud, får jeg mod og inspiration til at tage afsted😍”
  • Betina skrev: “Du har gode ideer og god inspiration. Det er nemmere for mig at komme ud med familien når det er det jeg bliver inspireret til i mit fb-feed”
  • Helle B skrev: “Jeg har en dreng på 9 år som jeg prøver at anstrenge mig for at finde ud af hvad vi kan lave med ham. Det er svær konkurrence med PS4 så det kræver vi er kreative.”
  • Christina skrev “Jeg er vild med den slags, der kan laves ctrl c/crtl v på. Inspiration til, hvad børn kan I hvilken alder og hvordan man fører det ud i livet.”

Hold k*** hvor er I søde. Tak for at dele jeres tanker!

Du kan se alle de andre kommentarer her (og du må også meget gerne lægge en kommentar selv!)

Nu er det pay back time for mit vedkommende:

Alleud.dk printable: Lige til at hænge på køleskabet

Derfor har jeg nu forsøgt at gøre det ENDNU lettere for dig (og alle andre forældre, der holder af naturen og bare gerne vil lidt mere derud med ungerne).

Jeg har samlet 6 sjove naturaktiviteter på ét ark.

Arket er lige til at printe og hænge op på køleskabet.

Så kan du kaste et blik i ny og næ – og lade dig inspirere.

Du kan også vise arket til børnene – og spørge dem, hvad de helst vil prøve i weekenden.

Børnedemokrati er godt…..især når valgmulighederne er indskrænket på forhånd (ja dette skal du selvfølgelig ikke lige vise ungerne – men hånden på hjertet, det er et trick jeg ofte bruger: “Vil du have spidskålssalaten eller tomatsalaten? Du må selv vælge!” Eller: “Vil du støvsuge på dit værelse her til formiddag eller først i eftermiddag? Du bestemmer selv”)

Nå men retur til dét, det hele handler om:

6 nemme naturaktiviteter: Print. Hæng op. Snup en idé. Tag afsted

Klik her for at downloade arket med de 6 sjove naturaktiviteter.

Print. Hæng op. Vælg en idé. Og tag afsted

Bom. Lettere bliver det ikke.

Hav en dejlig dag.

Skriv gerne en kommentar herunder – og fortæl mig om dét her er noget, du kan bruge!

Line Wagener

Redaktør på Alleud.dk. Min mission med Alleud.dk er at vise andre forældre vejen til flere fantastiske outdooroplevelser med deres børn. Jeg er selv passioneret outdoormenneske - og dyrker aktiv ferie i stor stil: Cykelferie, vandring, kano- og kajakture, MTB og andre outdooraktiviteter. Ved siden af jobbet som redaktør på Alleud.dk, driver jeg konsulentvirksomheden LINE WAGENER CONSULT (www.linewagener.dk)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Få tips til cykelferie, kanotur, vandring og friluftsliv med børn


Tilmeld dig Alleud.dk's nyhedsbrev

Woop woop - du har nu tilmeldt dig Alleud.dk's nyhedsbrev. Inden længe modtager du ideer til FRILUFTS-ADVENTSGAVER Herefter får du gratis artikler om aktiv ferie og friluftsliv med børn. Du kan til enhver tid afmelde dig igen - med ét klik.